UNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA - M barve
UNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO PLEZALNA STENA Z OPRIMKI, PRAVLJIČNA HIŠKA RDEČEBELA VIJUGA-MUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO PLEZALNA STENA Z VRVJO VIJUGA-MUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO V MODROBELI KOMBINACIJI VIJUGA-MUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA - M barve tlorisUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA - M barveUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA - MUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA-M PRAVLJIČNA HIŠKA V MODRORUMENI KOMBINACIJIUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO VIJUGA-M.OTROŠKA PRAVLJIČNA HIŠKA - DOPLAČILOUNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠKO CLASSIC VIJUGA-M

UNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠICO VIJUGA-M

Igralo je sestavljeno iz igralnega podesta, ki je opremljen s toboganom,stopnicami in igralno hiško classic z leseno streho. Višina podesta dimenzije 200 x 300 cm je 110 cm. Igralo je izdelano iz žaganega imregniranega slovenskega lesa iglavcev. Nosilni elementi imajo presek 180/45 mm.

Posebnost: vsi elementi so unikatni, vijugasti.

Opcija: barvna ograja, barvna streha na hiški classic, hiška RB, lestev, plezalna stena z vrvjo ali barvnimi lesenimi oprimki.

Višina padca 110 cm.
Dimenzije: š308 x d516 x v273 cm.
Potreben prostor je 866 x 608 cm.


Šifra: VIJUGA-M
Kategorija:
Oznaki: ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “UNIKATNI PODEST S TOBOGANOM IN HIŠICO VIJUGA-M”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja