NADSTREŠEK PERGOLA VADARCI (1)
sdrsdrsdrsdrsdrsdrsdrPERGOLA 2sdrsdrPERGOLA KONSTRUKCIJAPERGOLA Z OBROBAMI 1PERGOLA Z OBROBAMI 3PERGOLA Z OBROBAMIPERGOLANADSTREŠEK PERGOLA DETAJLNADSTREŠEK PERGOLA VADARCI (1)cofsdrcofsdrcofsdrcof

Tip pergola

Prodam nov nadstrešek za dva avtomobila. Dimenzije konstrukcije se prolagodijo vasim potrebam, na sliki so širina 5.40m, dolžina 5.0m in višina 2.35m.

Nadstrešek je izdelan iz masivnega lesa, kritina je WBS plošča z garancijo na točo, barvo in vodo prepustnost, lahko se izbere tudi druga vrste kritine.

V ceno je vključena lesena konstrukcija, kovinski podstavki, kritina ter dostava z montažo. Po želji se dimenzije spremenijo in prilagodijo vašim željam, prav tako je mogoče izbrati drugo vrsto kritine, žlebe in bočne stranice (cerada v različnih barvah – kot na sliki, različni leseni elementi – letvice, brune,…). Po želji lahko montirate sami ali si uredite prevoz,…. Prav tako izdelujemo ostale vrste nadstreškov in pergol, lahko pa izdelamo nadstrešek ali pergolo po vaših željah in načrtih oziroma idejah.

Kategorija:
Oznaki: ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tip pergola”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja