VIJUGA DU UNIKATNO IGRALO Z MODRORUMENO HIŠKO
VIJUGA DU UNIKATNO IGRALO GUGALNICAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA KRITA S SKODLAMIVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA PESKOVNIK, GUGALNICA TOBOGANVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA PESKOVNIKVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA POKRITA S SKODLAMIVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA STOPNICE PLEZALNA STENA PESKOVNIKVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA STOPNICEVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO HIŠKA TOBOGAN LESTEV PLEZALNA STENAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO MODROBELA HIŠKAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO PLEZALNA STENA + VRVVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO PLEZALNA STENA Z OPRIMKIVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO PODESTVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO POGLEDVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO SPODNJA OGRAJICA GUGALNICAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO SPODNJA OGRAJICA PESKOVNIK PRAVLJIČNA HIŠKAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO TOBOAN PLEZALNA STENA HIŠKAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO TOBOGAN HIŠKAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO TOBOGAN LESTEVVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO TOBOGAN, HIŠKAVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO Z MODRORUMENO HIŠKOVIJUGA DU UNIKATNO IGRALO Z TOBOGANOMVIJUGA DU + PRAVLJIČNA HIŠKA

Vijuga DU unikatno igralo

Unikatno otroško igralo VIJUGA DU je ročno izdelano igralo iz impregniranega lesa. Sestavljeno je iz podesta 200 x 300cm, višine 110cm. Na podestu je igralna hiška classic. Dostop na podest je s stopnicami, lestvijo in še s plezalno steno z vrvjo, z podesta se otroci spustijo po toboganu.
Pod podestom je lahko nameščena mini ograjica in peskovnik. Kot dodatni modul se lahko montira še enojna ali dvojna gugalnica, na koncu katere je lahko plezalna vrv ali mornarska lestev. Namesto klasične hiške lahko izberete takšno z barvami in krito še s skodlami. Za barvno popestritev je mogoče na plezalno steno namestiti še barvaste plezalne oprimke. Za zahtevne se lahko namesti še kvalitetnejši tobogan. Dodatno se lahko še doda otroška mizica in dve klopci.

Ker je kompletno igralo impregnirano je pričakovana življenjska doba 15 let, uporabljene barve pa so prijazne otrokom.

Mogoča dostava in montaža igrala. Cena brez ddv.

CENA: od 2000 eur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vijuga DU unikatno igralo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja